Kuća za odmor, proslave i fešte Nature, Cerje Samoborsko

  • Cijena €100
  • Približno 762,65 kn
  • Šifra: 0JJ6Z
  • Objavljen: 06.10.2019.
  • Trajanje: 188
Ulica
Cerje Samoborsko 119 D
Površina
250 m2
Površina balkona
10.0
Površina terase
55.0
Površina okućnice
1200.0
Broj etaža
Katnica
Vrsta kuće
Samostojeća kuća
Godina izgradnje
2011
Godina zadnje renovacije
2011
Broj soba
4
Broj parkirnih mjesta
8

ODMOR
Provedite odmor – godišnji, vikend ili dnevni u oazi mira.
Kuća se nalazi u blizini Samobora, smještena je na nadmorskoj visini od 430 m. Mir i privatnost koje pruža okruženje omogućit će Vam da se odmorite od svakodnevnih obveza. Kuća je nova, moderno opremljena, smještajnog kapaciteta do 15 osoba. Na prvoj etaži se nalaze konoba, kuhinja i velika terasa sa pečenjarom za roštilj i ražanj te sanitarni čvor s tuš kabinom Terasa je otvorena, a po potrebi natkrivena tendom. Na drugoj etaži se nalazi dnevni boravak s otvorenim kaminom, kuhinja, blagovaonica i WC, na trećoj etaži se nalaze četiri spavaće sobe (dvije s bračnim krevetima), hodnik i kupaonica s Wc-om. Kuća ima i veliki parking od cca 8 parkirnih mjesta od kojih su dva parkirna mjesta natkrivena.
Ako poželite, za samo 10-ak minuta naći ćete se u prekrasnom gradiću Samobor, upoznati se sa njegovom prošlošću i sadašnjošću, kušati čuvene samoborske kremšnite i uživati u sadržajima koje ovaj gradić nudi svojim posjetiteljima. Odlučite li pak razgledati Zagreb, a ujedno obaviti i shopping, 30-ak minuta lagane vožnje i tu ste - pred vama su muzeji, povijesne znamenitosti, sakralne građevine, spomenici kulture, dućani, shopping centri, tržnice i trgovi. Grad je prepun znatiželjnih posjetitelja iz cijelog svijeta.
Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće - (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1.500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve detaljne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt telefona 091/457 2344 ili email-a [email protected]

PROSLAVE I FEŠTE
Dnevni ili vikend najam kuće u Cerju Samoborskom, 4 km od centra Samobora, u samoborskom gorju na cesti Samobor - Jaska, 9 km od Plešivice, a 15 km od Jaske. Noćenje moguće do 15 osoba, pogodno za rođendane, razne proslave, druženja u prirodi 15 - 20 osoba. U najam je uključeno korištenje unutarnjeg prostora od 200 m2, velike terase, WC-a, tuševa, hladnjaka, kuhinje, roštilja, tende, parkinga za osam automobila, dvorišta, pribora za jelo... Na terasama su stolovi, stolice i klupe, a tenda u ljetnim mjesecima osigurava hlad. Kuća je moderno uređena, ima lijepi otvoreni kamin u dnevnom boravku, novu kuhinju, četiri sobe, dvije kupaonice, tri WC-a, konobu, grijanje. Unutarnji kamin s otvorenim ložištem, vanjski roštilj, tj. pečenjara s nadstrešnicom i ražnjem na struju. Postoji mogućnost i dostave gotovoe hrane, kolača, štrudli i štrukli, domaćeg kruha, kvalitetnog vina od strane poslovnih objekata registriranih za tu djelatnost - catering. Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće - (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1.500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve informacije i dogovore stojimo na raspolaganju. Kontakt: 091/457 2344, email: [email protected]

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više