Rijetkost na tržištu! Poreč centar!

  • Cijena €156.000
  • Približno 1.189.578 kn
  • Šifra: 161P6
  • Objavljen: 26.03.2020.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
156 m2

Prodajemo kuću u nizu u centru grada Poreča, kuća se prostire na četiri etaže od kojih svaka etaža ima svoje kupatilo, u prizemlju se nalazi dnevni boravak i kuhinja, dok se na prvom i drugom katu nalaze četiri sobe i terasa. Treći kat opremljen je sa ljetnom kuhinjom, većom terasom na kojoj se nalazi kamin za roštiljanje. Kuća ne gleda na ulicu nego je okrenuta prema vrtovima.

Poreč je grad smješten u srcu zapadne istarske obale. Grad kulture, turizma, sporta i zabave. Ljepote Poreča nekad skriva gužva posjetitelja iz cijelog svijeta koji uživaju u gostoprimstvu i vrhunskoj usluzi po kojoj je poznat ovaj istarski dragulj. Ako pažljivo pogledate, vidjet ćete ostatke antičkog Rima u 2000 godina staroj, kamenom opločanoj ulici Decumanus, na trgu Marafor i u ruševinama hramova Neptuna i Marsa. U luci ćete naći dokaz mletačke vladavine iz 18. stoljeća, kada su Porečom vladali i Napoleon i Habsburgovci. Mletci su u 15. stoljeću izgradili gradski zid koji se protezao od okruglaste kule (sada bar), do unutrašnjeg Pentagonalnog tornja (sada restorana).

Pješačke staze slijede obalu na sjever i jug iz grada, i odvest će vas do brojnih stjenovitih i šljunčanih plaža. Mnoge se nalaze u blizini smještajnih objekata Plave Lagune. Odsjednete li u Resortu Plava ili Zelena, uživat ćete u šetnji uz more ili vožnji turističkim vlakom do trga Slobode. Najljepše su manje naseljene šljunčane i stjenovite plaže oko Zelena Resorta, koje uglavnom koriste gosti hotela, pa je puno mjesta za sunčanje čak i tijekom sezone.

ID KOD AGENCIJE: IS631

Dino Alićajić
Asistent u posredovanju
Mob: 095 521 7356
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Iva Zajc - Dogma Istra
Agent s licencom
Mob: 092/235-9472
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više