Marina - Poljica, samostojeća kuća na jako lijepoj lokaciji ispod magistralnog puta

  • Cijena €268.000
  • Približno 2.019.112 kn
  • Šifra: 4KK3B
  • Objavljen: 03.10.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
290 m2
Vrsta zgrade
Kuća
Vrsta kuće
Samostojeća kuća
Broj soba
6

www.biliskov.com    ID: 9844 
Marina - Poljica, samostojeća kuća na jako lijepoj lokaciji ispod magistralnog puta i stotinjak metara od uređene šljunčane plaže.
Kuća je na tri etaže, ukupne površine cca. 290 m2 i na parceli površine 440 m2.Široki pristupni asfaltni put direktno s glavne ceste N-8. Put s dvije strane vodi do mora.
U prizemlju kuće nalazi se dnevni dio i ljetna kužina, te wc. Ispred je parking za dva auta i uređeni dio dvorišta s karakterističnim raslinjem ovog podneblja, pruža dovoljno hladovine za bijeg od ljetnih vrućina. S bočne dvorišta je kamin, a iza kuće je dovoljno prostora za izgradnju bazena u veličini po želji novog vlasnika. Dvorište je ograđeno sa svih strana, te održavano i kultivirano.Vanjske skale, također s bočne strane, vode na prvi kat gdje se nalazi dvosobni stan s terasom s koje se vidi more. Unutarnje skale vode na drugi kat, gdje se nalaze tri sobe i dva kupatila. Izlazi se na terasu s koje se pruža, sad već puno otvoreniji i panoramski pogled.Zajedno s nekretninom prodaje se i pripadajuća garaža na parceli preko puta.
Kuća je građena 80-tih godina. Održavana je i odmah useljiva, ali za postizanje današnjeg standarda unutarnjeg uređenja svakako traži dodatna ulaganja.Renovirana kuća na ovoj poziciji bez sumnje je idealna za bavljenje turizmom jer se s malim preinakama može dobiti nekoliko apartmanskih jedinica.
Unescov grad Trogir je 15-tak minuta vožnje i tamo su svi sadržaji koji mogu zatrebati, a nema ih u obližnjoj Marini. Za one željne gužve i borbe za mjesto na plaži i u restoranu, jednako blizu kao Trogir još je jedno poznato turističko središte - Primošten. Na kraju, ali ne i nebitno, valja napomenuti da je Zračna luka Split udaljena također 15 minuta, kao i izlaz na spojnicu koja spaja autoput A1.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više