Gorska kuća

  • Cijena €400.000
  • Približno 3.016.600 kn
  • Šifra: 9156R
  • Objavljen: 22.05.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
500 m2
Površina vrta
1100.0

Na izuzetno atraktivnom dijelu Delnica nalazi se kuća u izgradnji vrlo modernog projekta. U Rou-bau sa krovom i vanjskom stolarijom. Izgrađen je suteren u kojem je predviđeno po projektu drvarnica, kotlovnica, hobi prostor... U prizemlju kuće je dnevni boravak sa velikim kaminom, kuhinja i posebno apartman sa izlazom na veliku terasu (rekreativni prostor) s pogledom na stoljetnu šumu. Duple garaže sa ulazom na otvoreni natkriveni trijem sa glavnim ulazom. Unutrašnje stepenište koje povezuju sve etaže. Visoko potkrovlje pruža više mogućnosti. Za sada je veliki otvoreni prostor ali su predviđene četiri sobe sa dvije kupaone, garderobni prostor i gostinjski prostor. Grijanje je rješeno solarnim pločama koje su već postavljene ali ima više sistema povezanih za grijanje. Postavljene su toplinske i zvučne izolacije. Vanjska izolacija je 15 cm. Kuća pruža veliku komoditete življenja.
Ima veliki potencijal, može se iznajmljivati tokom cijele godine, zahtjevnoj klijenteli iz arapskih zemalja, čije su turističke agencije pokazale veliki interes! U obilasku kuće bile su agencije iz Dubaija, Jordana te još nekih i vide tu zonu interesa za svoje klijente!
Pogotovo što su otvoreni svakodnevni letovi Zagreb-Dubai, sat vremena transfera do Delnica, pola sata do Opatije, zeleno srce Hrvatske nudi obilje zdravlja, zdrave hrane, zdravstveni visinski oporavak, uživanje u ne zagađenom zraku.
Za sve informacije slobodno nazovite.

Slobodno nazovite za sve informacije.
DARIJA MARIČIĆ 091 788 9237

ID KOD AGENCIJE: 9902

Darija Maričić
Agent s licencom
Mob: 091/788-9237
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više