Novogradnja, Gajnice, četverosobni stan od 90 m2, 1. kat

  • Cijena €179.000
  • Približno 1.354.457,20 kn
  • Šifra: 943P0
  • Objavljen: 09.02.2021.
  • Trajanje: do prodaje
Ulica
Gajnice
Površina
89 m2
Kat
1
Energetski certifikat
B
Broj soba
4

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU NITI POREZ NA PROMET NEKRETNINA!
 
Gajnice - Gospodska ulica, mirna lokacija - novi projekt u fazi izgradnje, dovršetak je u 08. mjesecu 2021. g. Radi se o zgradi koja se sastoji od podzemne garaže, visokog prizemlja i 3 kata, ukupno 24 stana. U zgradi su 2s stanovi od 47m2, 3s od 55m2 do 78m2, te 4s stanovi od 84m2 do 99m2. Stanovi u visokom prizemlju su sa pripadajućim vrtovima, na katovima sa balkonima, te zadnji kat (3. kat) sa terasom. U podrumu se nalaze garažna parkirna mjesta i spremišta. Zgrada ima lift. 3D slike u oglasu nisu odgovarajuće, stavljene su privremeno dok se ne izradi vizualizacija.
 
KOMPLETAN PROJEKT SA SLIKAMA I TLOCRTIMA POGLEDAJTE NA: https://www.basilica.hr/projekt - projekt GAJNICE - GOSPODSKA - ZGRADA 2 ili zatražite informacije na [email protected]
 
Stan oznake S12 je četverosoban, nalazi se na 1. katu i sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, dvije kupaonice, tri spavaće sobe, te balkona; ukupne prodajne površine 89,50m2.
 Obavezna kupnja - dodatno se plaća:
Vanjsko parkirno mjesto ili garažno parkirno mjesto. Spremište je moguće kupiti ali nije obavezno.
 
OPREMA: Projekt odlikuje vrlo visoka kvaliteta izgradnje koja će biti potkrijepljena niskoenergetskim certifikatom visoke B kategorije. Značajan pomak je napravljen u termo izolaciji objekta gdje će gubici toplinske energije biti minimalni, te PVC stolarija koja čak zadovoljava najviše zahtjeve pasivne gradnje te ima provodljivost toplinske energije 0.9 k/w2. Također će bit ugrađena protuprovalna vrata koja su opremljena visokom razinom sigurnosti u protuprovalno, protupožarnom i protupotresnom segmentu. Unutarnja masivna stolarija zaobljenih štokova te vrlo elegantnoga izgleda, te četiri boje po izboru kupaca čiju razinu podiže ukomponirano sa hrastovim parketom prve klase, masivnim sedam centimetarskim završnim lajsnama premazanim specijalnim troslojnim lakom visokog sjaja. Specijalne bešumne Alu-flex cijevi njemačke proizvodnje, digitalni Vaillant bojleri, plastificirane kade i tuševi Aqua still i Jakucci, Hans-grohe pipe i mješalice te visoko kvalitetna keramika prve klase.
 
Popust na gotovinsko plaćanje. Moguća rezervacija stana, plaćanje u obrocima ili po dovršetku gradnje.
 
Napomena: svi stanovi se prodaju po identičnim uvjetima kao investitor, bez naknade za kupca, uz besplatnu pravnu podršku, upis prava vlasništva. Zgrada u sustavu PDV-a (kupac ne plaća porez).

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više