Oglas je neaktivan

Kuća s tri stambene jedinice-Rakov Potok

  • Cijena €120.000
  • Približno 904.140 kn
  • Šifra: 9J955
  • Objavljen: 24.10.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
263 m2
Vrsta zgrade
Kuća
Vrsta kuće
Samostojeća kuća
Energetski certifikat
D
Godina zadnje renovacije
2016
Broj soba
6

Prodajemo samostojeću kuću bruto površine 263 m2 na parceli od 2306 m2. Sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Svaka etaža koncipirana je kao zaseban stan, no moguće je napraviti i drugačiji raspored prostorija. Prizemlje se sastoji od ulaznog predprostora, kotlovnice, hodnika, ostave, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Na katu se nalazi hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupaonica te prostrana terasa. U potkrovlju je dnevni boravak s blagovanjem, soba, Wc i lođa. Od komunalne infrastrukture kuća ima priključak struje i vode dok je odvodnja riješena putem sabirne jame. Kuća zahtijeva dodatno uređenje interijera kako bi mogla pružiti sve što je potrebno za današnje standarde stanovanja. Vlasnici su do sad promijenili pokrov (crijep) i stavili Pvc stolariju.
Parcela je prostrana i pruža bezbroj mogućnosti (vrt, voćnjak, pa čak i mogućnost izgradnje dodatnih stambenih/pomoćnih objekata).
Za ozbiljnog kupca postoji mogućnost kupnje kuće sa reduciranom površinom okućnice, a sukladno tome i nešto nižom ukupnom cijenom.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više