Šarmatna kuća svega 30m od popularne plaže u Okrugu Gornjem

  • Cijena €275.000
  • Približno 2.078.367,50 kn
  • Šifra: B7RK3
  • Objavljen: 18.10.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
75 m2
Vrsta kuće
Dvojna kuća
Broj soba
2

www.biliskov.com  ID: 8575
Ova šarmantna dvojna kuća smještena je na otoku Čiovu, u Okrugu Gornjem, svega par kilometara od UNESCO-vog  grada Trogira
Riječ je o jako privlačnoj lokaciji, svega 30m od popularne okruške plaže. Plaža je dugačka 2 kilometra i gleda na istok, a zbog zlaćanog šljunka kojim je prekrivena i kristalno čistog mora, nazivaju je okruška Copacabana. Osim ljepote plaže, nazivu je kumovao i dugačak niz restorana i barova uz plažu iz kojih dopiru ritmovi plesne muzike. Na okruškoj plaži ćete pronaći sve što će duge sunčane sate skratiti zanimljivim aktivnostima: ležaljke i suncobrane za najam, možete unajmiti jet-ski ili jedriti na vjetru. Najmlađi će uživati u aquaparku, a oni malo stariji u biranim specijalitetima autohtone kuhinje na terasama restorana uz plažu.
Ovo je rijetka nekretnina na tržištu, obzirom da se su sve okolne kuće u funkciji turističke rente te imaju dobro uhodan posao iznajmljivanja i vlasnici se rijetko odlučuju na prodaju. Booking na ovoj lokaciji je konstantno popunjen tokom cijele turističke sezone što predstavlja sigurnu investiciju ukoliko se kao budući vlasnici želite baviti turizmom.
Ukupna površina kuće: cca. 140m2
Ukupna površina parcele: cca. 250m2
Kuća se sastoji od:

Prizemlje: dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, kupaonica, dvije sobe
Prvi kat: dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, kupaonica, dvije sobe
Ljetna kuhinja 13m2
Podrum 17m2
Sprema 6m2
Natkrito garažno mjesto te još par parkirnih mjesta pored kuće

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više