All in one kuća na Cresu (restoran, stan, apartmani)

  • Cijena €980.000
  • Približno 7.432.810 kn
  • Šifra: J66ZB
  • Objavljen: 22.05.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
424 m2

U staroj jezgri Grada Cresa prodaje se nekretnina obnovljena 2003. godine. Razvedena je na 4 etaže, prizemlje, dva kata i visoko potkrovlje. U etaži prizemlja nalazi se ugostiteljski objekt kapacitetea 100 sjedećih mjesta sa svim pomoćnim prostorijama. Ulaz se nalazi na zapadnoj fasadi zgrade.
Ulaz u stambene prostorije zgrade nalazi se na sjevernoj fasadi zgrade, odakle se armiranobetonskim stubištem dolazi do etaže prvog kata.
Na etaži prvog kata smještena su tri sobe i dva studija, svaki sa zasebnim ulazom iz zajedničkih prostorija hodnika.
Etaži drugog kata se pristupa drvenim dvokrakim stubištem smještenim na istoku zgrade. Tu se nalaze dva studija te ulaz u stambeni prostor za stalno stanovanje.
Prostor za stalno stanovanje se proteže etažom drugog kata i potkrovlja. Na drugom katu su smješteni dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, smočnica, toalet s praonicom rublja, terasa i spremište, dok se spavaće sobe s kupaonicom nalaze u potkrovlju.

Cijeli prostor (sve sobe) je klimatiziran, postavljena je kvalitetna vanjska stolarija, novo krovište i obnovljena je fasada. Na udaljenosti od 100 metara nalazi se parkirni prostor za 7 vozila koji je u vlasništvu. Tri spavaće sobe i tri studio apartmana iznajmljuju se u turističke svrhe. Udaljenost od mora je 200 metara.

Nosivi zidovi stambene zgrade su zidani kamenim blokovima i blok opekom, učvršćeni armirano-betonskim serklažima. Pregradni zidovi izvedeni su od blok opeke debljine 12 cm ili gipskartonskim pločama na metalnoj podkonstrukciji.
Temeljenje nosivih zidova je izvedeno trakastim betonskim temeljima.
Stropne ploče su izvedene u FERT sustavu.
Krovište je drveno višestrešno pokriveno crijepom.
Unutarnji zidovi i stropovi su ožbukani mortom i obojani. U kupaonicama i kuhinjama podovi i zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Završna obloga u ulaznom dijelu, hodnicima, terasama i svim smještajnim jedinicama su keramičke pločice. U prostorijama dnevnog boravka i spavaćih soba stambenog prostora za stalno stanovanje je parket. Zgrada je opremljena visokokvalitetnom aluminijskom stolarijom.

I ne zaboravite "No stress on Cres"

ID KOD AGENCIJE: K10645

Dalibor Šušnjar
Agent s licencom
Mob: 099/639-5505
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više