TROGIR – CENTAR – kompletno renovirani stan s prekrasnim pogledom

  • Cijena €150.000
  • Približno 1.118.505 kn
  • Šifra: JNJ1B
  • Objavljen: 06.09.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
75 m2
Vrsta zgrade
Stambena zgrada
Godina zadnje renovacije
2014
Broj soba
2

www.biliskov.com   ID: 9766
EKSKLUZIVNA PRODAJA!
TROGIR – CENTAR – kompletno renovirani stan s prekrasnim pogledom
Komforni dvosobni stan se nalazi na trećem katu u zgradama „Ribole“, poviše škole i sportske dvorane. Svi koji poznaju Trogir znat će da je riječ o izvrsnoj lokaciji za obiteljski život. Svi sadržaji su doslovno na par koraka, škole – i srednje četverogodišnje i trogodišnje, osnovna škola sa sportskom dvoranom, dućani, kafići, pošta i policija, administracijski uredi.
Za par minuta lagane šetnje dolazi se u povijesnu jezgri Trogira, žile kucavice tijekom ljetnih mjeseci. Tamo je centar svih gastronomskih i zabavnih sadržaja, te u svijetu nadaleko prepoznate kulturne baštine ovog Unescovog grada. Poluotok je ljeti prepun turista i različitih zbivanja, a ljubitelji noćnog života će zasigurno pronaći nešto za sebe. Lokacija zgrade se ipak nalazi u mirnijem, pretežno stambenom okruženju, gdje ljetna buka ipak ostaje negdje u daljini.
Ukupna površina stana: 75,71 m2
Stan se smjestio na trećem katu.Sastoji se od: dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, hodnika, kupaonice i balkona.
Ovo je zgrada starije gradnje je u dobrom stanju, kvalitetno građena. Stan je prije 5 godina kompletno renoviran. Korištena je ideja otvorenog koncepta s namještajem modernog dizajna i upečatljivih boja.
S ulaznih vrata ulazite u hodnik koji povezuje kupaonicu, dvije velike spavaće sobe, te na koncu dnevni dio povezan s kuhinjom i blagovaonom. Iz dnevnog boravka izlazi se na loggiu odakle se pruža jedinstveni pogled na more i otok Čiovo, pa sve do povijesne jezgre Trogira gdje se uzdiže zvonik Katedrale sv. Lovre. Velike staklene stjenke u dnevnom boravku osiguravaju jako puno prirodnog svijetla tijekom cijelog dana.
U podrumu se nalazi pripadajuća šupa, parking je ispred zgrade i nije označen.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više