JEDINSTVENO EKO SELO NA PRODAJU

  • Cijena €750.000
  • Približno 5.648.250 kn
  • Šifra: K21BE
  • Objavljen: 17.09.2021.
  • Trajanje: do prodaje

Prodaje se ili iznajmljuje eko selo sa uhodanim poslovanjem smješteno na obroncima Medvednice sa prekrasnim pogledom na Prigorje i Moslavinu. Mnoge emisije su snimljene o navedenom eko selu, mnogi spotovi su snimani na imanju te su ga do sada posjetili gosti iz gotovo cijelog svijeta. Organizirana su mnoga vjenčanja, team buildinzi raznih poduzeća kao i mnogi eventi za raznolike prigode. Sve kuće su uređene u etno stilu sa posebnom pažnjom vlasnika koji je u svaki detalj utkao neku priču.
Ako ste zainteresirani za nastavak ovakve vrste poslovanja nikako nećete pogriješiti odlučite li se za kupnju/najam ovog imanja jer je doista šteta da vlasnici ne mogu nastaviti poslovanje zbog osobnih razloga.
Imanje se nalazi na površini od cca 11.000 m² okruženo zelenom oazom.
Na imanju se nalaze tri objekta uređena u starom posavskom stilu:
Kuća 1: apartman koji se sastoji do dnevne sobe, kuhinje, kupaonice i potkrovlja sa 12 kreveta.
Kuća 2: restoran koji ima dvije sale za ukopno 110 sjedećih mjesta, kuhinju sa zidanom pekom i roštiljem, WC muški, WC ženski, otvorenu terasu s prekrasnim pogledom te u potkrovlju sobu sa 10 kreveta.
Kuća 3: stambeno dio koja ima spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu, WC, dnevni boravak, prostranu osunčanu terasu koja gleda na Zoo vrt i na ostatak imanja.
Imanje je prekrasna oaza mira i tišine. Prekrasan čisti planinski zrak i mjesto koje omogućuje slobodu kretanja a ujedno nudi puno aktivnosti i zanimljivosti kao što su dječje igralište, sportski teren, mali Zoo vrt sa konjima, magarcima, zečevima, vijetnamskom svinjom, kokama i ljamom pruža bezbroj mogućnosti za uživanje.

Ukoliko ste zainteresirani nastaviti ovakvu vrstu poslovanja te spojiti svoje poslovanje sa užitkom, ovo je idealna investicija za Vas!
Uz prodaju postoji mogućnost najma imanja!

Kontakt: Gizela Mihaljević 0998056299

ID KOD AGENCIJE: VZ69

Gizela Mihaljević
Agent s licencom
Mob: 099 805 6299
Tel: 042/562-017
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više