APARTHOTEL NIN

  • Cijena €1.900.000
  • Približno 14.293.320 kn
  • Šifra: K2Z05
  • Objavljen: 04.02.2021.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
1.023 m2
Broj soba
10

Aparthotel se nalazi na području grada Nina. Grad Nin je atraktivna turistička destinacija u Zadarskoj županiji. Vrlo dobro prometno povezan sa svim glavnim prometnim pravcima. Od Zadra je udaljen 30 km, od aerodroma Zadar 18 kilometara, a od Šibenika je udaljen 80 km.
Aparthotel je smješten uz samu obalu, na jednoj od najljepših plaža Jadrana.
Sadrži 10 smještajnih jedinica-apartmana sa 20 ležajeva i 7 pomoćnih, kategoriziranih s 3 zvjezdice. Objekt se sastoji od prostora u podrumu, prizemlja i dva kata.
Na I i II katu su po četiri smještajne jedinice -apartmana, dok su u prizemlju još dva apartmana
U prizemlji je također i velika terasa restorana kapaciteta 50 stolica sa prekrasnim pogledom na more, te unutarnji caffe bar.
Uz postojeći objekt prodaje se i projekt nadogradnje i rekonstrukcije ovog objekta, sa pravomoćnom građevinskom dozvolom i plaćenim doprinosima. Nadogradnja obuhvaća: dogradnju i opremanje hotela s 34 smještajne jedinice i to 27 dvokrevetnih soba i 7 apartmana kategorije 4*, izgradnju vanjskog bazena, izgradnju podzemne garaže s 25 parkirnih mjesta, wellness, te adaptaciju i opremanje postojećeg hotela radi podizanja kategorizacija na 4*.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više