Remete kuća 396 m2 višenamjenska, prodaja ili partner za dovršenje i drugo

  • Cijena €270.000
  • Približno 2.034.180 kn
  • Šifra: NZNJ0
  • Objavljen: 28.03.2019.
  • Trajanje: -261
Lokacija
Hrvatska
Površina
396 m2
Broj parkirnih mjesta
1

Kuća 396m2 (altern. 495m2) u ulici Remete, poslovne namjene uz mogućnost prenamjene u stambenu. Neke je poslovne djelatnosti moguće započeti odmah dok je za druge djelatnosti potrebno ulaganje za dovršenje (roh bau izvedba). Za poslovnu namjenu je značajna visina prizemlja 4 metra uz mogućnost povećanja iskoristive površine na ukupno 495m2 izvedbom obodnih galerija te aktiviranjem pomoćnog objekta. K tome je u svim etažama open space (bez unutarnjih pregradnih zidova u sve 4 etaže). Fronte na zapadnoj strani su klizne i mogu se otvarati po cijeloj širini zgrade. Dodatna prednost je i to što je zgrada znatno odmaknuta od ceste, čak 22 metra. To daje mogućnost velikog broja parkirnih mjesta te pristup svim pa i najvećim vozilima.

Ulica Remete je široka, pregledna i u zimskim uvjetima uredno održavana prometnica (bus linija Kaptol-Svetice/Bazeni/Faks), za razliku od brojnih gravitirajućih strmih i uskih uličica koje se u prodaji nekretnina također oglašavaju pod Remete ali kojima je pristupačnost otežana (posebno zimi) a prometna sigurnost pješaka umanjena (posebno školske djece).

Parkiranje je u potpunosti riješeno na zapadnoj strani parcele, zahvaljujući izuzetno velikom odmaku zgrade od ulice. Dodatna parkirna mjesta (poslovna namjena) mogu biti i sa istočne strane zgrade. Prema potrebi, može se ugovoriti i treća mogućnost parkinga kao i dodatni prilaz sa sjeverne strane ulicom-odvojkom (najam susjedne parcele).

Zgrada je u ponudi u roh-bau izvedbi kako bi budući vlasnik po svom nahođenju i željenoj namjeni mogao iskoristiti sve prednosti lokacije. Potrebno je dovršiti instalaterske građevinsko-obrtnički radove, fasadu i trajno vanjsko stubište jer za sada postoji privremeno, montažno stubište.

Zgrada 396m2 i pripadajuća parcela 796m2 su na prodaju ili se traži partner za dovršenje ili drugo

Kontakt: 091 930 1422

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više