Stan na odličnoj lokaciji - 30m od popularne plaže u Okrugu Gornjem

  • Cijena €149.000
  • Približno 1.126.097,30 kn
  • Šifra: Z0646
  • Objavljen: 18.10.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
75 m2
Broj soba
2

www.biliskov.com  ID: 9898
Dvosobni stan na prvom katu etažirane kuće, smješten je na otoku Čiovu, u Okrugu Gornjem, svega par kilometara od UNESCO-vog  grada Trogira
Riječ je o jako privlačnoj lokaciji, svega 30m od popularne okruške plaže. Plaža je dugačka 2 kilometra i gleda na istok, a zbog zlaćanog šljunka kojim je prekrivena i kristalno čistog mora, nazivaju je okruška Copacabana. Osim ljepote plaže, nazivu je kumovao i dugačak niz restorana i barova uz plažu iz kojih dopiru ritmovi plesne muzike. Na okruškoj plaži ćete pronaći sve što će duge sunčane sate skratiti zanimljivim aktivnostima: ležaljke i suncobrane za najam, možete unajmiti jet-ski ili jedriti na vjetru. Najmlađi će uživati u aquaparku, a oni malo stariji u biranim specijalitetima autohtone kuhinje na terasama restorana uz plažu.
Ukupna površina: cca. 754m2
Stan je na prvom katu, orjentacije sjevero-istok, a sastoji se od: dnevnog boravka s trpezarijom i kuhinjom, kupaonice, dvije sobe, hodnika, ostave.
Pripada mu i parking mjesto u dvorištu, te SI dio dvorišta.
Obzirom da se su sve okolne kuće u funkciji turističke rente i imaju dobro uhodan posao iznajmljivanja, rijetko se na tržištu pojavi kuća ili stan na ovoj lokaciji uz plažu. Samim time, ukoliko se kao budući vlasnici želite baviti turizmom imaju sigurnu investiciju .

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više