Top of the world!! Kuća na osami i najvišem vrhu O. Hvara sa bazenom i

  • Cijena €495.000
  • Približno 3.742.695 kn
  • Šifra: ZKENK
  • Objavljen: 23.04.2020.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
109 m2
Površina vrta
2750.0

Posebno interesantna nekretnina-vila, nalazi se na osami na najvišem vrhu otoka Hvara, Svetom Nikoli (626 m). Rijetkost na tržištu jer je smještena na jedinstvenoj lokaciji koja pruža sav sadržaj koji je potreban kako za miran obiteljski život, tako i za turističko iznajmljivanje. Vila je lijepog rasporeda sa ukusom odabranim namještajem, kvalitetnom keramikom i sanitarijama. Dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonama na gornjem katu te kuhinje, dnevnog boravka i kupaone na donjem katu. Kamin kao središnji dio blagovaone i dnevnog boravka grije cijelu donju etažu putem solarnih panela kao i ostali radijatori koji su postavljeni po kući na jednak način grijanja.
Okućnica ima preko 2500 m². Za osvježenje i razonodu ispred vile nalazi se bazen (26 m²) iz kojeg puca prekrasan pogled prema bračkom kanalu, otoku Braču i makarskoj rivijeri. U sklopu okućnice uz brojne biljke i voćke nalazi se trampolin te kućica za igru. Na terasi ispred kuće nalazi se vrtni namještaj te sjenica sa pripadajućim ležaljkama kod bazena.
Oko 200 m od vile nalazi se konoba (teren za boćanje, konji i magarac), nasadi smilja i vinova loza. Do samog vrha imate par minuta uspona od vašeg objekta gdje se nalazi kapelica sv. Nikole iz koje se pruža panoramski pogled na more i obližnje otoke.
Vila je na solarnu energiju te je upotreba električnih aparata ograničena. Pitka voda je iz gustirne koja uz kišnicu ima organizirani prijevoz pitke vode putem cisterni. Do objekta se može doći sa tri puta. Svaki je dužine 5 km. Posebna prilika koja se ne propušta!

ID KOD AGENCIJE: ST98

Dogma Tower
Tel: 051/564-890
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više