Oglas je neaktivan

EKSKLUZIVNA LOKACIJA! RARITET! Radnička cesta, PENTHOUSE, 184,60 m2 sa 3 GPM!

  • Cijena €499.500
  • Približno 3.782.214 kn
  • Šifra: ZZ1J0
  • Objavljen: 28.04.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Ulica
Trnje
Površina
184 m2
Kat
6
Lift
true
Broj soba
3

EKSKLUZIVNA LOKACIJA! RARITET! Radnička cesta, PENTHOUSE od 184,60 m2 sa 3 GPM I PANORAMSKIM POGLEDOM!
 
Prodaje se ekskluzivni PENTHOUSE sa 3 GPM od 184,60 m2 na odličnoj lokaciji, Radničkoj cesti, u STROGO ČUVANOM STAMBENOM KOMPLEKSU, poznatim po novim poslovno-stambenim zgradama!
Ovaj PENTHOUSE je i rijetkost na tržištu, jer je rađen po mjeri trenutačnog vlasnika, te je zbog toga i fantastično konstrukcijski nadograđen! Grijane površine, NKP-a ima 135,15 m2 sa terasom od 88 m2, obračunski 21,45 m2, te sa garažnim parkirnim mjestom 9,24 m2 obračunato sa koeficijentom, drugim garažnim parkirnim mjestom od 8,75 m2 obračunato sa koeficijentom te trećim parkirnim mjestom od 9,73 m2 obračunatim sa koeficijentom.
Sastoji se od gostinjske spavaće sobe, sa kupaonicom napravljenom za WALK IN tuš, posebnog gostinjskog wc-a, velike ostave, velikog i prostranog dnevnog boravka sa staklenim stijenama, OPEN SPACE koncept kuhinje, i velikog MASTER BEDROOM-a, sa vlastitom kupaonicom koja je zamišljena kao soba, tj. ima mjesta za televizor, jacuzzi kadu i sve ostalo što vam srce poželi.
Niti jedan MASTER BEDROOM ne bi bio potpun bez velikog WALK IN ormara, koji je veličine jedne sobe!
Vrhunac ovog PENTHOUSA je TERASA, koja ima 88 m2, obračunski 21,45 m2 sa PANORAMSKIM POGLEDOM na grad i Sljeme!
Pogled koji OSTAVLJA BEZ DAHA!
Ali to nije sve. Uz stan, u cijenu ulaze i 3 garažna parkirna mjesta, koja se mogu pregraditi u jednu veliku privatnu garažu!
GRIJANJE JE UGRAĐENO U ZIDOVE, te je sama struja radi rasvjete podijeljena na dva ormarića koji su posebno jedan za visoku a drugi za nisku struju!
Nikad useljen, čeka PRVE STANARE, NOVOG VLASNIKA da ga dovrši po svojoj želji!
APSOLUTNA PREPORUKA!
 
U slučaju posredovanja predmetne nekretnine agencijska provizija iznosi: 2% + PDV, plativo u kunama po ugovorenom tečaju na dan isplate.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više