Trogir - ODLIČNA LOKACIJA - stan na trećem katu novoizgrađene zgrade

  • Cijena €109.990
  • Približno 832.129,35 kn
  • Šifra: ZZ373
  • Objavljen: 28.04.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
58 m2
Vrsta zgrade
Stambena zgrada
Energetski certifikat
A
Broj soba
2

www.biliskov.com ID: 8927
Trogir - ODLIČNA LOKACIJA - stan na trećem katu novoizgrađene zgrade
Zgrada u izgradnji nalazi se na parceli ukupne površine: 800 m2.Stanovi raspoređeni na prizemlje, 1. i 2.kat, a svakom katu su po 2 stana. Ovaj stan se nalazi na zadnjoj, trećoj etaži, a sastoji se od 2 sobe, kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, kupaonice, WC-a te natkrivene terase.
Ukupna površina stana: 58 m2
Prikljucak na svu komunalnu infrastrukturu. Svakom stanu osigurano minimalno jedno parkirno mjesto.
ROK DOVRSETKA ZGRADE jeprosinac 2019. godine.
Ovo je stambeni dio grada Trogira, idealan za obiteljski život. Svi sadržaji su doslovno na par koraka, škole – i srednje četverogodišnje i trogodišnje, osnovna škola sa sportskom dvoranom, dućani, kafići, pošta i policija, administracijski uredi.
S druge strane, svega par minuta lagane šetnje i dolazi se u povijesnu jezgru Trogira, žile kucavice tijekom ljetnih mjeseci. Tamo je centar svih gastronomskih i zabavnih sadržaja, te u svijetu nadaleko prepoznate kulturne baštine ovog Unescovog grada. Poluotok je ljeti prepun turista i različitih zbivanja, a ljubitelji noćnog života će zasigurno pronaći nešto za sebe. Lokacija zgrade se ipak nalazi u mirnijem, pretežno stambenom okruženju, gdje ljetna buka ipak ostaje negdje u daljini.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više