Biliškov Nekretnine je jedna od vodećih agencija za posredovanje u prometu nekretnina na području Hrvatske sa sjedištem u Kašteli te poslovnicama u Zagrebu i Splitu. Specijalizirani smo za područje grada Zagreba te srednje Dalmacije i sjeverne Dalmacije od Makarske do Zadra.

Našu ponudu čine stanovi, kuće, poslovni prostori, građevinska zemljišta i poljoprivredna zemljišta na atraktivnim lokacijama u gradovima, turističkim mjestima, na obali i na otocima. Iz bogate i atraktivne ponude posebno izdvajamo nekretnine kao što su stare kamene kuće, nove kamene kuće, kuće u mediteranskom stilu, autohtone kuće, kuće prvi red do mora, kuće na osami, stanove u novogradnji, stanove u staogradnji, vile uz more, urbane vile, luksuzne vile, vile s bazenom i građevinska zemljišta uz more.

Našim klijentima nudimo stručnu i temeljitu uslugu iz koje izdvajamo pomoć u izboru lokacije, pravno savjetovanje, pravno zastupanje i sigurnost, te cjeloukupnu pripremu i kontrolu izvodljivosti projekata na najvišoj profesionalnoj i etičkoj razini poslovanja.

Karta

Biliškov nekretnine

1.503 oglasa - prosječna cijena: €1.159/m2

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više