Dogma nekretnine

Dogma nekretnine - Samo najbolje i najljepše nekretnine za Vas

DOGMA nekretnine iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana za posredovanje u kupoprodaji nekretnina sa sjedištem u Rijeci.

Našu ponudu čine različite vrste nekretnina na atraktivnim kvarnerskim lokacijama, kao što su nekretnine uz more, nekretnine u središtima turističkih gradova i mjesta te nekretnine na mirnim i jedinstvenim lokacijama na osami. Našim su klijentima i potencijalnim kupcima na raspolaganju stanovi, stanovi s okućnicom, ekskluzivni stanovi, stare kamene kuće, nove kamene kuće, prizemnice, novogradnje, starogradnje, moderni poslovni prostori, građevinska zemljišta, luksuzne vile, vile s bazenom i mnoge druge vrste nekretnina.

U ovome poslu prisutni smo više od 16 godina i od male agencije sa tek dvoje zaposlenih izrasli smo u vodeću agenciju u Primorsko-goranskoj županiji i jednu od vodećih u državi. Poznavanje tržišnih trendova te želja i potreba naših klijenata, pravna sigurnost i transparentnost glavne su karakteristike našeg poslovanja u kojem uz poštivanje najviših etičkih i stručnih standarda pomažemo klijentima da odaberu, kupe ili prodaju sve vrste nekretnina na području Hrvatske.

Karta

Dogma nekretnine

7.866 oglasa - prosječna cijena: €1.316/m2

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više