Millennium Nekretnine

Millennium Nekretnine Rijeka - S nama do nekretnine iz snova!

Millennium nekretnine exclusive d.o.o. je agencija specijalizirana za promet nekretnina sa sjedištem u blizini centra Rijeke, u Ulici Alessandra Manzonia 1.

Našu bogatu i raznoliku ponudu nekretnina čine stanovi, kuće, apartmani, zemljišta i poslovni prostori za prodaju ili najam, koji se nalaze na atraktivnim lokacijama kao što su lokacije u centru, lokacije uz more ili lokacije na osami. Iz ponude posebno izdvajamo stare kamene kuće, nove kamene kuće, luksuzne vile, vile s bazenom, kuće prvi red do mora, obiteljske kuće, stanove u novogradnji, stanove u starogradnji i građevinska zemljišta uz more.

Zadovoljstvo naših klijenata i prilagodba njihovim željama, interesima, potrebama i mogućnostima prioritet su našeg poslovanja, a naši stručni i iskusni agenti u suradnji s pravnim timom odvjetnika pružaju temeljitu, profesionalnu i sigurnu uslugu u svim procesima kupnje, prodaje ili najma nekretnine koju izaberete u našoj ponudi. Osim na hrvatskom, klijentima pružamo uslugu i na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Karta

Millennium Nekretnine

3.135 oglasa - prosječna cijena: €1.368/m2

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više