Agencija za nekretnine Samobor nekretnine d.o.o. usko je specijalizirana za područje grada Samobora, Zagreba, Jastrebarskog i ostalih dijelova Zagrebačke županije, no u svojoj ponudi ima nekretnine iz svih područja Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Našu ponudu čine nekretnine na atraktivnim lokacijama kao što su lokacije u centru i mirne lokacije u prirodnom okruženju, a posebno izdvajamo obiteljske kuće, kuće s velikom okućnicom, vikendice te tradicionalne i kvalitetne drvene kuće koje, kao jedan od najzdravijih i najprirodnijih načina stanovanja, osiguravaju prirodna izolacijska svojstva, prozračnost i dugotrajnost.

Osim osnovnih usluga posredovanja pri kupnji ili prodaji nekretnina, nudimo usluge kao što su procjena prometne vrijednosti nekretnina, ispitivanje tržišta te izgradnje drvene kuće po vašem izboru na lokaciji koju želite, po svim načelima prirodne gradnje i kvalitete unutrašnjeg uređenja od prirodnog drva.

Specijalizirane usluge: drvene kuće Samobor, prodaja stanova, prodaja kuća, iznajmljivanje stanova, iznajmljivanje kuća, najam poslovnih prostora, prodaja poslovnih prostora, prodaja zemljišta, prodaja garaža

Karta

Samobor nekretnine

317 oglasa - prosječna cijena: €461/m2

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više