Vrhovec, izuzetan 5s, terasa, vrt (900m2), 4 parkirna, lift!

  • Cijena €650.000
  • Približno 4.894.955 kn
  • Šifra: 23704
  • Objavljen: 28.04.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Ulica
Vrhovec
Površina
243 m2
Kat
0
Lift
true
Broj soba
5

Ova izuzetna nekrentina sastoji se od :
-podruma od 70m2 (soba od 40m2 koja se koristi kao kino dvorana/ projektor na stropu,te prostorija za fitnes i dvije ostave)
- prizemlja koje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagavaonice, glavne spavaće s kupaonicom, radne sobe i wc-a/veš kuhinje. Terasa ispred dnevnog boravka tlocrtno je 33m2, a bočna 29m2.
- kat se sastoji od ulaznog hodnika, dviju sobe i kupaonice. S terase u prizemlju (iz dnevnog) izlazi se na vrt - uz stan je etažirana cjelokupna okućnica tako da se radi o cca 900m2 (dio okućnice je parcela od 464m2 i cijela je u građevinskoj zoni te kao posebna i upisana u zk, potencijalno formiranje novog gradilišta sa ulazom iz ulice Vidikovac u dogovoru sa susjedom). U oglašenoj su cijeni i dio namještaja izrađenog po narudžbi (ugradbeni ormari, kuhinja, komode u dnevnoj i spavaćoj sobi) kao i sva ugradbena indirektna i direktna rasvjeta. Grijanje riješeno sa 2 protočna bojlera - za svaki dio stana.
Parking je na krovu zgrade i ima 4 natkrivena mjesta, a ukupna površina parkinga i prilaza parkingu je 112m2. U praksi (kad dolaze gosti) moguće je parkirati još barem 2 automobila.
Osim pješačkog ulaza koji je na katu u stan se pretežno ulazi na etaži prizemlja izravno iz lifta (Schindler za min. 4 osobe) sa parkinga koji je na krovu zgrade.
Realna obračunska površina nekretnine je 413 kvadrata.
U slučaju posredovanja predmetne nekretnine agencijska provizija iznosi: 2% + PDV, plativo u kunama po ugovorenom tečaju na dan isplate.

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više