BRAČ, SPLITSKA – samostojeća kuća sa bazenom i panoramskim pogledom

  • Cijena €330.000
  • Približno 2.496.615 kn
  • Šifra: 433P3
  • Objavljen: 28.04.2019.
  • Trajanje: do prodaje
Površina
170 m2
Vrsta zgrade
Kuća
Vrsta kuće
Samostojeća kuća
Broj soba
3

 
www.biliskov.com -ID 8504-1
BRAČ, SPLITSKA – samostojeća kuća sa panoramskim pogledom na mjesto
Tlocrtna površina kuće je 85 m2; etaža prizemlja i prvog kata, te zadnja etaža – sunčalište. Kultivirana okućnica ima površinu 288 m2, na istoj je bazen, ukupna površina zemljišta 373 m2.
Etaža prizemlja sastoji se od kuhinje i dnevnog dijela, wc, te ostave. U prizemlju su postavljene 2 Daikin klima uređaja, kuhinja je opremljena Bosch aparatima (perilica, ploča za kuhanje i pećnica), Faber usisna napa, Blomberg dupli hladnjak sa zamrzivačem i ledomatom, Miele caffe aparat. U prizemlju je se nalazi i Videx – video portafon, protuprovalna vrata, Philips surround system, Philips led TV, satelitski sistem, kamin, te u hodniku ugradbeni ormar. U ostavi se nalazi centralni bojler na struju od 150 l, koji osigurava toplu vodu za cijelu kuću.
Na prvoj etaži su tri spavaće sobe, svaka sa vlastitim kupatilom (jedna soba kada, ostalo tuš kada), te se pored svakog wc-a nalazi i dodatni tuš. Svaka soba ima Daikin klima uređaj, kupaone imaju podno grijanje na struju, te još i radijator na struju. Jedna soba ima trezor. U svakoj sobi su ugradbeni ormari. Na prvoj etaži je i mala ostava sa perilicom i sušilicom Gorenje.
Na zadnjoj etaži je terasa, u naravi - sunčalište sa kamenim (brački kamen) stolom i pergolom. Sa terase se pruža otvoreni pogled na more sve do Splita, odnosno Makarske.
U prizemlju je bazen dubine 1,5 m, dimenzije 8 x 3 m, kameni (brački) stol i vanjski grill, obložen kamenom, te alatnica dimenzija 3 x 3 m.

 

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više