STAN Belafuža- C3 Zgrada A 119,90,m2

  • Cijena €0
  • Približno 0 kn
  • Šifra: EZNK6
  • Objavljen: 04.02.2021.
  • Trajanje: do prodaje
Ulica
Belafuža
Površina
119 m2
Broj soba
3

Prodaje se stan u sklopu stambene zgrade, naselje Belafuža.
Stan oznake C3 smješten na trećem (3) katu zgrade A. Površine ukupno 126,78 m2, od čega zatvorenog djela 92,14 m2, otvorenog djela 27,76 m2.
Sastoji se od:
Zatvoreni dio:

Ulaz/ hodnik
Dvije (2) kupaonice
Tri (3) spavaće sobe
Te Dnevnog boravka, Kuhinje I Blagovaonice

Otvoreni dio:

Natkrivene terase
Nenatkrivene terase

Pripadci:

Garažno parkirno mjesto

 
Projekt se sastoji od tri stambene zgrade.
Veliki komplekst stambenog prostora s tri (3) zgrade koje međusobno povezuje podzemni dio koji se sastoji od garaže namjenjen za parking cijelog kompleksa. Veliki raspon različitih kvadratura jednosobnih, dvosobnih  i trosobnih stanova na različitim etažama. Zgrade A i C se sastoje od garaže, prizemlja i 3 kata dok se Zgrada B sastoji od garaže, prizemlja i 4 kata.
Stanovi su s vlastitim ostavama, vanjskim i unutarnjim parkirnim mjestima. Stanovima u prizemlju pripadaju vrtovi, a koncept stanova na 4. katu je s otvorenim velikim terasama i pogledom na more i staru gradsku jezgru.
Provjereni investitor jamči vrhunsku kvalitetu materijala, gradnje i završne obrade stanova, a budući kupci mogu uživati u najmodernijim sistemima opreme stanova. Zgrada je pozicionirana nedaleko od lokalne crkve u naselju, s urednim prilazom i mnoštvom životnih i turističkih sadržaja (trgovine, škole, vrtići, teretane, pošta, autobusne stanice, plaže..).
Zgrade su moderno dizajnirane i opremane visokokvalitetnim materijalima. Stanovi pružaju visoku kvalitetu stanovanja. Za svaki stan je osigurano parkirno mjesto. Ispred zgrade se nalazi dječje igralište.
FRESTI NEKRETNINE, mob.: +385 95 860 66 22 e-mail: [email protected] web: www.fresti-nekretnine.com
S poštovanjem, Vaš Fresti Team. 

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više