Prekrasna kućica za odmor u blizini Crikvenice

  • Cijena €93.000
  • Približno 702.057 kn
  • Šifra: P9B0N
  • Objavljen: 24.09.2019.
  • Trajanje: do prodaje

U Driveniku, malom mjestu u blizini Crikvenice smjestila se prekrasna kućica za odmor.

Drivenik je smješten u Vinodolu, između dva brda na visokom brijegu "Glavica" (181 m), na čijem vrhu kao kruna stoji izgrađena utvrda, tj. gradina. Sagrađen je u 13. stoljeću. Nekada se u drivenički kaštel ulazilo pokretnim mostom preko iskopanog jarka napunjenog vodom. Veliki četvorokutni prostor branili su visoki zidovi i četiri ugaone okrugle kule i polukružni bastion. Visoko uokolo zidova tekao je drveni hodnik za obranu. Iz njega se ulazilo kroz vrata u ugaone kule, a njima se stepenicama spuštalo u njegovu unutrašnjost. Unutar kaštela bile su stambene zgrade, magazini, podrumi i cisterna za vodu, sve to i puno više možete vidjeti kada posjetite ovo prekrasno mjesto. Samo nekoliko minuta od već spomenute utvrde smjestila se kuća za odmor u kamenom stilu. Adaptirana u potpunosti nudi mogućnost apartmanizacije ili mirno mjesto za bijeg od vreve gradskog života.

Nekretnina je u naravi 75 m², sastoji se od prizemlja u kojem je smješten dnevni boravak sa velikom staklenom stijenom koja pruža pregršt svijetla u prostoriju, kuhinje, blagovaone te WC-a i kupaone.

Drvene stepenice nas vode na kat gdje nalazimo na spavaći dio za 4 osobe te mali dio u potkrovlju koji bi bio i više nego zanimljiv da djecu.

Sve je uređeno do najsitnijih detalja kvalitetnim kamenom i drvetom i ista tema se proteže kroz cijelu nekretninu.

Nekretnina vrijedna pažnje za sve ljubitelje mira i prirode ili za iznajmljivanje jer nudi mnogo mogućnosti za razgledavanje i za uživanje u miru Drivenika.

za sve informacije nazovite svoje agente Elizabeth Kralj mob:0917376919 i Silvio Orešković mob:0992358666

ID KOD AGENCIJE: 13091

Elisabeth Kralj
Agent pripravnik
Mob: 091737-6919
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
www.dogma-nekretnine.com

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više