Malinska, vrhunska novogradnja uz more

  • Cijena €255.000
  • Približno 1.914.846 kn
  • Šifra: PP41Z
  • Objavljen: 21.05.2019.
  • Trajanje: do prodaje

Luksuzni stanovi nalaze se na otoku Krku u mjestu Malinska. Smješteni su u mirnom zelenom okruženju u neposrednoj blizini mora.
..
Objekt ima 4 apartmana. Apartman br. 1. površine 81,34 m2 sastoji se od dvije sobe i prostranog dnevnog boravka te 2 kupaonice sa toaletom, te u podrumskom dijelu ima jedno spremište. Apartmanu pripada okućnica od 120 m2. Objekt je građen od blok opeke debljine 30 cm, pri čemu je fasada obložena stiroporom debljine 15 cm, čime se postiže objekt niskoenergetske vrijednosti; ugrađena je aluminijska stolarija. Apartman ima ugrađeno grijanje i hlađenje. Apartman ima spušteni strop pri čemu je ugrađena rasvjeta koja se može regulirati. Kupaonice su obložene poliranim gres pločicama visokog sjaja; moderne tuš kabine sa kupaonskim ormarićem i ugrađenim sušilom za kosu. Stubište objekta popločano je porculanom, dok su stubišne ograde izrađene od kaljenog stakla. Ulazna vrata su protuprovalna, talijanskog proizvođača Diere.

Namještaj nije uključen u gore navedenu cijenu apartmana, ali Vam dodatno možemo ponuditi od strane investitora ovako prezentiran stan sa odabranim dizajnerskim namještajem za što Vam se dostavlja dodatno ponuda.

ID KOD AGENCIJE: 4578 ap

Lider nekretnine
Agent
Mob: 091/1324-033
Tel: 051/211-800
E-mail: [email protected]
www.lider.hr

Slični oglasi

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više